fbpx
Servicii

Echipa noastră cu o experiență de peste 10 ani realizează mobilă la comandă în toată țara în aproximativ 10 zile de la lansarea comenzii.

Îți oferim nu doar mobilier calitativ, dar și emoții frumoase alături de noi!

Mobilă pentru living la comandă

Living, salon sau cameră de zi – toți acești termeni se referă la acel spațiu din casa în care ne petrecem timpul liber. Fie că suntem cu prietenii read more și familia, fie că ne relaxam în intimitatea propriul cămin, scufundați în lectură, urmărind un film sau un program TV, în living trebuie să ne simțim mai mult decât confortabil.

Uneori aceste spații au și funcția de birou, pentru adulți sau copii iar alteori sunt și sufragerii. Fie că vorbim de camere separate sau de un design open-plan, living-ul este în general delimitat, funcțional și estetic, de restul locuinței.

Mobilierul are un rol important în amenajarea acestei zone. Canapele, fotolii, biblioteci, comode pentru TV, decorațiuni, accesorii, corpuri de iluminat, toate sunt prezente, de obicei, aici. Fiecare dintre noi are la îndemână atât de multe variante și posibilități de a alege, încât devine practic imposibil ca acest spațiu să nu fie unul personalizat, care să reflecte gusturile, simțul estetic și preferințele proprietarilor.

Avantajul în living este că aici creativitatea nu cunoaște nici o limită. Se pot face minuni chiar dacă avem la dispoziție spații mici sau relativ modeste. Stilurile pot varia în funcție de gust, de la cele retro la cele ultra-moderne. Mobilierul la comandă este o alegere bună când vrem să câștigăm spațiu sau, mai bine zis, să nu-l pierdem.

Vă invităm să vă inspirați și să alegeți din modelele care vă sunt mai dragi sufletului, iar dacă aveți întrebări sau sugestii, adresați-vă unuia dintre consultanții noștri.

Mobilă pentru dormitor la comandă

În dormitor petrecem, probabil, cel mai mult timp, deaceea acest spațiu trebuie să ne ofere 3 beneficii distincte: confort, intimitate și utilitate. Fiind principalul refugiu după o zi încărcată, dormitorul trebuie să fie un loc prietenos, în care să ne odihnim cu plăcere.

Alegerile în design trebuie făcute cu multă atenție, ținând cont de preferințele estetice ale fiecăruia, de funcționalitate și de spațiul avut la dispoziție. O încăpere sau o zonă a casei supra-încărcată pare dezorganizată și poate fi obositoare, la fel și nuanțele pot să aibă același efect dacă nu respectăm anumite principii.

Rolul mobilierului este, evident, unul major. Patul trebuie să corespundă nevoilor fiecăruia, atât ca dimensiuni cât și ca design. Salteaua aleasă trebuie să fie cât mai confortabilă – vă propunem o gamă largă de saltele din care o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Șifonierul, noptirele, comoda sau orice altă piesă de mobilier prezentă în dormitor trebuie să aibă nu doar un rol practic ci și unul estetic. Iluminatul este și el esențial, corpurile de iluminat sau sistemele folosite contribuie la crearea unei atmosfere optime pentru odihnă sau relaxare.

Mobila de dormitor la comandă are diverse avantaje, este personalizată, iar clientul își lasă rafinat amprenta asupra mediului în care locuiește.

Mobilă pentru bucătărie la comandă

Bucătăria este o zonă a locuinței de multe ori lăsată în plan secundar, mai ales când vine vorba de amenajatul ei. Acest lucru intervine din cauza mai multor factori, printre care se numără și spațiul îngust – mai ales dacă este vorba de un apartament sau de prioritățile stabilite individual, dominate din ce în ce mai mult de ideea de confort.

Cu toate acestea, bucătăria este un spațiu mai mult decât necesar, atât pentru cei care sunt obișnuiți cu un stil de viață liniștit, domestic, cât și pentru cei prinși în agitația societății contemporane. Mobilierul de bucătărie pe care vi-l propunem se înscrie în cele mai noi tendințe de design, având la bază două principii vitale: aspectul și funcționalitatea. Mai ales dacă spațiul este limitat, mobila trebuie să devină un element care să vă ajute să-l organizați optim și în nici un caz, unul care să vă reducă și mai mult libertatea de mișcare.

Kuper Kit vă propune mobilă de bucătărie concepută pentru a servi nevoilor societății moderne, atent proiectată și finisată. Corpurile de mobilier sunt gândite astfel încât să încorporeze aparatele electrocasnice fără să facă abateri de la aspectul estetic. Bineînțeles, mobilierul poate fi personalizat, în funcție de gusturile, preferințele sau necesitățile fiecăruia. Mobila la comandă, mai ales de bucătărie, este din ce în ce mai solicitată.

Mobilă pentru camera adolescenților la comandă

Mobila pentru tineri trebuie să reflecte dinamism și prospețime, să etaleze culoare și inventivitate, echilibru și diversitate, să stimuleze creativitatea și să ofere libertatea de mișcare și de exprimare în activitățile de zi cu zi.

Rolul acestui mobilier trebuie să fie unul atât practic cât și estetic, funcțional și util dar totodată și atrăgător. În funcție de vârstă și activitățile sau pasiunile celor mai tineri, mobilierul trebuie adaptat astfel încât să devină parte integrată a mediului prielnic unei dezvoltări armonioase, fizice și intelectuale.

Aspectele practice nu trebuie omise : un pat și o saltea confortabilă, o iluminație inteligentă, care să nu obosească ochii, un spațiu aerisit și ordonat – iată doar câteva principii de bază. Noi vă propunem o gamă extinsă de astfel de idei.

Evident, avand in vedere ca aceste spatii sunt pentru tineri, de multe ori, atat dormitor cat si living, biblioteca si birou, uneori chiar si sala de gimnastica, alegerile in design trebuie individualizate.

Suntem de parere ca acest lucru se poate face in conditii optime consultand unul dintre specialistii nostri, care va vor prezenta cele mai bune variante, atat de produse standard cat si de executie de mobila la comanda.

Mobilă pentru camera copiilor la comandă

Mobilierul destinat copiilor trebuie conceput cu mai multă grijă. Studiile demonstrează că mediul în care copiii cresc are o influență semnificativă asupra dezvoltării creativității și în general, a personalității acestora.

O cameră veselă, aerisită, luminoasă, plină de culoare, este ceea ce ne dorim pentru ei. Acest spațiu trebuie să le stimuleze imaginația, inițiativa, dar și să le ofere confortul necesar odihnei, relaxării și studiului.

Mobila noastră standard adresată copiilor este una dinamică, diversificată, funcțională și atractivă – atat ca pret, cât și ca design.

Oricare dintre produsele noastre poate fi personalizat ținând cont de spațiul pe care îl aveți la dispoziție.

Comode și noptiere la comandă

Secțiunea “comode și noptiere” include piese de mobilier, aceste două elemente pot fi privite separat sau împreună, ca o parte a unui întreg. De multe ori o singură piesă de mobilă poate juca ambele roluri.

Noptierele, prin definiție, ar trebui să se gasească lângă pat sau în dormitor. Cu toate acestea, nimeni nu spune că nu am putea să le amplasăm în hol sau în living, atâta timp cât servesc unui scop funcțional sau estetic. Comodele sunt atât corpuri pentru depozitare cât și stative sau suporturi pentru obiecte, decorațiuni sau televizoare.

Oricare ar fi destinația, locul acestora poate fi în living, dormitor și chiar în hol. Alegerea depinde de viziunea pe care o aveți în amenajarea locuinței și de necesitățile dumneavoastră.

De aceea, vă invităm să studiați oferta noastră de corpuri de mobilier standard, dacă doriți chiar și ajustabile.

Mobilă pentru oficii la comandă

O zi de lucru într-un birou confortabil, este un succes asigurat pentru afacerea ta. Sau dacă îl parafrazăm pe Solomon, alege-ți o mobilă de birou practică și vei uita că ești la muncă.

Mobila creată de echipa noastă se evidenţiază prin utilitate, rezistenţă şi simplitate, criterii apreciate și căutate de utilizator. Funcţia pe care trebuie să o îndeplinească mobila la comandă este aceea de a colabora cu utilizatorul pentru o bună organizare a activităţii. La Kuper Kit găsești combinarea ideală între confort, funcţionalitate și durabilitate.

În această categorie îți propunem următoarele piese de mobilier pentru birou:

• mese de birou

• dulapuri și rafturi

• scaune de birou și fotolii

Toate acestea au fost concepute pentru a îmbina prețul și calitatea.

Dulapuri la comandă

Datorită faptului că destinaţia principală pentru orice dulap este de a avea în dotare cât mai mult spaţiu pentru depozitarea multiplelor accesorii vestimentare, îți propunem cele mai sigure și funcționale modele.

Realizăm și dulapuri la comandă, în acest caz, pot fi montate poliţe suplimentare, rafturi sau sertare, pentru a-ți oferi spațiul de stocare necesar.

Iar pentru dulapuri cupe se poate comanda faţada fie din sticlă, fie cu oglindă.

Avantajele noastre

Garantăm calitate

Produsele de mobilier realizate de către noi beneficiază de o garanție de minim 2 ani. Oferim servicii de post-garanție pentru mobila la comandă tuturor clienților noștrii.

Servicii

Mobilierul la comandă realizat în fabrica noastră beneficiază de toată atenția cuvenită, nicio piesă de mobilier nu iese din producție fără realizarea controlului de calitate.

Oferim prețuri bune

Compania noastră garantează clienților un preț corect și competitiv pe piată pentru mobila la comandă realizată. Cere o cotație de preț acum pentru a te convinge!

Măsurăm

Dacă nu aveți dimensiunile încaperii și/sau schița mobilierului dorit, designerul nostru vă va oferi cea mai productivă colaborare.

Livrăm

Transportul este gratuit în Chișinău. De asemenea livrăm în toată Moldova.

MONTĂM

Instalăm mobilierul foarte strict în termenul stabilit cu cea mai mare grijă și atenție.